1 Kasım 2010 Pazartesi

Online Para Kazananların Olmazsa Olmazı : Paypal

PAYPAL
Eğer affiliate marketing ve network marketing gibi sistemlerle internetten para kazanmak istiyorsanız mutlaka bir paypal hesabınız olmalıdır. Sürekli internetten alışveriş yaptığımız için kullandığımız hesabın internet tabanlı olması gerekmektedir.

İnternette alışveriş yapmak için her zaman kredi kartı bilgilerimizi vermek yerine paypal hesabımızla daha hızlı ve daha güvenli bir alışveriş gerçekleştirmiş olacağız. Hatta bu sistem sayesinde sadece bir e-mail vasıtasıyla para transferi gerçekleştirebiliriz.

Aynı zamanda paypal ile başka bir paypal hesabına para gönderebilir veya para alabilirsiniz. Örneğin; afilliate marketing sistemi ile ticaret yapıyorsunuz. Bir ürün almak için network siteye girdiniz Ürününüzü seçtiniz. Network siteye paypal bilgilerinizi girdiniz. Ürünün satışı gerçekleştiği zaman komisyonunuz anında paypal hesabınıza otomatik olarak transfer edilecektir. Paypal ise hesabındaki parayı kredi kartı hesabınıza gönderecektir. Böylelikle hiçbir yere defalarca kredi kartı bilgilerinizi vermeyek güvenli bir şekilde kazanç sağlayacaksınız.  Paypal' a üye olmak sadece beş dakikanızı alacaktır.

Üye olmak için buraya tıklayın !

0 yorum:

Yorum Gönder