27 Ekim 2010 Çarşamba

Network Marketing Nedir?

Network Marketing

Network Marketing tabirinin dilimizdeki karşılığı  "çok katlı pazarlama"dır. Bir insanın %100 çabası yerine yüz insanın  %1 lik çabasını tercih etmek" düşüncesine dayanmaktadır.

Firmalar, ürünlerini pazarlamak, satmak ve ürünlerinin tanıtımını yapmak için son zamanlarda teknolojinin bütün nimetlerinden maksimum düzeyde faydalanmaktadırlar. Network marketing, müşteriye daha kolay ulaşmak  için kullanılan etkili bir dağıtım ve kazanç sistemi olmaya başlamıştır. Günümüze baktığımızda, teknolojinin gelişmesiyle birlikte bu pazarlama stratejisi tüm şirketlerin vazgeçilmezi olmaya başlamıştır. Böylece kapı kapı dolaşarak ürün tanıtımı ve satışı yapmak yerine, daha az çaba sarfederek daha fazla reklamın yapıldığı bu strateji benimsenmektedir. Network Marketing, üniversitelerde ders olarak okutulan bir pazarlama stratetejisi haline gelmiştir.
Bu sistemde herkes rahatlıkla çalışabilir;genç, yaşlı, çalışan, emekli, öğretmen, öğrenci vb... her kitleye hitap eden bir sistem olması nedeniyle giderek yaygınlaşmaktadır. Network marketing kendi mesleğinize engel teşkil etmez, istediğiniz kadar çalışırsınız, evinizde oturduğunuz yerden, günde sadece bir saat çalışarak kendi patronunuz olabilirsiniz.  Saatlerinizi kendiniz belirleyebilir, özgür bir çalışma ortamında  aktifliğinize  bağlı olarak  kazancınıza kazanç katabilirsiniz.  Network marketing hayallerine değer veren kişiler için vazgeçilmez bir tercihtir. Bu işe ek iş olarak başlamış, getirisini yüksek bulduğu için tamamen bu işe yönelen işadamları gün geçtikçe yaygınlaşmaktadır. Hiç yatırım gerektirmeyen bir iş olmakla birlikte  bir ev hanımı aylık 2000 $ kazanabilmektedir.

Minimum maliyet ve sıfır risk ile kendi işini kurmak istiyorsan senin için kaçınılmaz bir tercih olacaktır. Kazan-kazandır ilkesini temel alan ve oldukça kazançlı bir sistemdir.  Çalışma saatlerini kendin belirleyecek ve ekonomik özgürlüğün tadını çıkaracaksın.

Kazanmaya başlamak için buraya tıklayın ! 

( BU PAZARLAMA SİSTEMİ PROFESYONELLERİN TAVSİYELERİ ARASINDA YER ALMAKTADIR)

1 yorum:

İnternet Teknikleri dedi ki...

Network Marketing ülkemizde henüz emekleme durumunda. Bundan sonra giderek büyüyecek.Bu nedenle bir an önce kazanç sistemi iyi bir network marketing firmasında yer almak bence çok önemli.
http://parakazanmakblog.blogspot.com

Yorum Gönder