4 Kasım 2010 Perşembe

2-) Perakende Satış Kârı ( Sıcak Satış ) İle Para Kazanma

onlineparabas.blogspot.com
Buradaki yazımda network marketing sisteminde üye yaparak online para basma yönteminden söz etmiştim. Sadece üye yaparak değil, ürünlerin satışını gerçekleştirerek de %30 ile %50  arasında bir satış kârı sağlayabilirsiniz. Ayrıca standart üyelik paketi satıp o kişiyi de sisteme katmanız sizin kazancınızı katlayacaktır. Çünkü üyelerinizin de yaptığı her satıştan veya sisteme kattığı her üyeden size prim gelecektir.

Bu kazanç kolunun ana mantığı birebir satış yaparak sıcak para akışı sağlamanızdır.

Bu yöntemde sizin için hiçbir risk söz konusu değildir. Her ay ürün almak zorunda değilsiniz. Satacağınız ürünü alırsınız. Elinizde ürün kalma riskiniz olmayacaktır.Çünkü Ürünü daha almadan satmış olacaksınız.

Şunu da belirtmeden gaçemeyeceğim. Burada sattığınız ürünler 7 den 70’e her kesime hitap etmesidir. Herkesin zorunlu olarak kullandığı ürünlerdir. Belli bir gelir seviyesine değil, her gelir seviyesine hitap etmektedir. Özetle; herkesin kullandığı ürünleri, herkesin bütçesine göre satıyorsunuz. Bu ürünleri satamayağınız hiç kimse yok !

Online para basma yöntemlerinden 3. sü için buraya tıklayın  !










2 yorum:

Unknown dedi ki...

murat

İnternet Teknikleri dedi ki...

Merhaba,
Network Marketing ile ilgili olarak en çok tavsiye ettiğim Sıcak Satış Karından daha çok sisteme üye olduktan sonra bize bağlanacak üyelerin olması ve bu kişilerin alışverişini istikrarlı bir şekilde devam etmesidir diye düşünüyorum..

Yorum Gönder