22 Kasım 2010 Pazartesi

Sadece Anket Doldurarak Para Kazanılır mı ?

( anketle para kazanma )
Evet arkadaşlar, yanlış duymadınız. Anket doldurarak para kazanılır. 

Küresel krizin bütün dünyayı etkisi altına aldığı şu günlerde insanlar ek gelir kapılarını çalmaya başladılar. İnternetten para kazanmanın çeşitli yollarından en kolayı olan anket doldurarak para kazanma, internet kullanıcılarının ek gelir kaynağı olmayı başarmıştır. Maalesef internette bu konuyla alakalı bir çok eser türedi. Fakat bu ürün, alanında uzman kişiler tarafından denendi ve bu kişilerin tavsiyeleri arasında yer alıyor. 

Bu kişilerden biri ise teobook ( tıkla - incele ) kitabının yazarı Teoman ARSLAN' dır. Kendisi, 90 lı yıllardan beri kendini bu işe vermiş bir internet girişimcisi olarak bu ürünü tavsiye etmektedir.

Günde sadece yarım saatinizi ayırarak doldurduğunuz anket başına 50$ ila 75$ kazanma fırsatı sizi bekliyor. Günde bir anket bile doldursanız aylık geliriniz 1500$ - 2000$ arasında olacaktır.

19$ değerindeki Güncel Anket Siteleri ( tıkla - incele ) ürününü aldıktan sonra, anket doldurarak para kazanmanın inceliklerini öğreneceksiniz. Sadece bir anket doldurduğunuzda, ürüne verdiğiniz ücretin fazlasını kazanacaksınız.

Ne dersiniz ? , denemekle hiç bir şey kaybetyeceksiniz....

Ürünü incelemek için buraya tıklayın...



2 yorum:

İnternet Teknikleri dedi ki...

Güncel anket listeleri, istatistiklere göre en çok satan bir ürün...
http://parakazanmakblog.blogspot.com

Sancak Dinçer dedi ki...

anketten sitelerinden para kazanıldığını biliyorum...

Yorum Gönder