10 Kasım 2010 Çarşamba

Network Marketing Avantajları

Network Marketing

Network Marketing Sistemde ,
 
1. Sadece 3 üye yaparak 250 milyar kazanabiliyorsunuz.

2. Her zaman ürün almak zorunda değilsiniz. Daha ürünü almadan satışını yapıyorsunuz. Böylelikle elinizde ürün kalma riskiniz de olmuyor. Yani sıfır risk ile para kazanıyorsunuz.

3. Üyelik primi sayesinde ekibinizde aşağı doğru çok büyük bir üye potansiyeli oluşturabiliyorsunuz. Üyeleriniz satış yapmasalar dahi sadece kendi ihtiyaçlarını aldıkları takdirde sürekli artan bir gelire sahip oluyorsunuz.

4. Ödemelerinizi haftalık olarak alıyorsunuz..

5. Söz konusu ürünler günlük hayatta kullanılan ve sirkülasyonu hızlı olan ürünler olmakla beraber diğer network firmaları gibi ürün fiyatları piyasadaki değerinin çok çok üzerinde değil, piyasa değerinde sizlere satış için sunuluyor..

6. Tamamen yerli bir sermayedir.

Emin olun ki inanmak başarmanın yarısıdır.. Yapacağınız işe inanmalısınız. Anlattığım şeyler ise uçuk , ulaşılması imkansız , hayali şeyler değildir. Sattığınız ürünler her kesime hitap eden hayatta zorunlu olarak kullandığımız ürünlerdir. Kazanacağınız primleri ise şirket yine belirlemiş ve şeffaf bir şekilde ortaya koymuştur. Network marketingi ciddiye alıp çalıştığımızda başarının kendiliğinden geldiğini göreceksiniz…

Samimi ve sabırlı olmak network marketingin en önemli ilkesi olup,bizi başarıya götüren en önemli unsurdur.

Artık siz de network marketing ilr  kazanmaya ve kazandırmaya başlamak istiyorsanız buraya tıklayın !






0 yorum:

Yorum Gönder