3 Kasım 2010 Çarşamba

1-) Üyelik Primi İle Para Kazanma

Network Marketing
Buradaki yazımda network marketing sistemini kullanarak sıfır risk ve minimum maliyet ile nasıl bilgisayarınızı bir online para basma makinesine çevirebileceğinizi anlatmıştım. Bundan sonraki yazılarımda bunun yollarını anlatacağım.

Network marketing sistemiyle hiç sermaye harcamadan, sadece biraz vaktinizi ayırarak yapabileceğiniz bu yöntem esasen reklam yaparak para kazanmaktır. Yaptığınız her üye için şirket size 3 TL ödüyor. Üyelerinizin de yaptığı her üye için 3 TL ödüyor. Üçüncü kademede de aynı şekilde, yani üyelerinizin üyelerinin de yaptığı her üyeden şirket size yine 3 TL ödüyor . Böylelikle kazancınız 10. kademeye kadar devam ediyor.

Bir örnekle açıklayayım. Sisteme girdiniz ve bir aylık çalışma yaptınız. Çalışmalarınız sonucunda 3 tane üyelik sağladınız. Daha sonra sizin kattığınız kişiler de 3' er tane üye buldular... Bu durumda sadece üyelik priminden kazanacağınız miktarı hesaplayalım:

1. ay :  3 üye yaptınız ve 3 x 3= 9 TL kazandınız

2. ay :  3 üyenizde 3’er üye yaptı ve toplamda 3 x 3= 9 üyeniz oldu.
Kazancınız ise  9 x 3= 27 TL

3. ay : 9 üye de 3’er tane üye yaptı.Toplamda 9 x 3=27 üyeniz oldu.
Kazancını ise 27 x 3  = 81 TL

4.ay , 5.ay , 6. Ayda aynı şekilde geliriniz katlanarak devam edecek ve
10.ayın sonunda o ayki kazancınız tam 177.147 TL ..

10 ay boyunca kazandığımız toplam prim ise 250 milyarın üzerinde olacaktır.

Bu sadece üyelik priminden elde ettiğiniz gelirdir. Bu gelire kavuştuğunuzda altınızda binlerce üyeden oluşmuş bir ekibiniz olacak.  Bu ekipten ne zaman bir ürün satışı yapılırsa bu sizin ekip cironuzu oluşturacak ve buradaki ciro size her ay sürekli bir gelir kaynağı olacaktır.


0 yorum:

Yorum Gönder