9 Kasım 2010 Salı

%100 Garantili Kazanç Sistemi


 Ücretsiz kendinize ait bir web siteniz olacak !
 
Satacağınız ürünler kendi ürünleriniz olacak. Ürünler bizden....!
 
Satışlarınızı kendi sitenizden sıfır risk ile yapacaksınız !
 




  • 10 dk. içinde bilgisayarınızı para basan bir makineye çevirecek bir web siteniz olacak. Bu sitede gerekli SEO çalışmalarınızı yaptığınızda online para basmaya başlayacaksınız !
  • Daha önce hiç duymadığınız yöntemlerle otomatik olarak para kazanacaksınız. Bu yöntemlerle yeni başlıyorsanız başarmayı öğreneksiniz, kazanıyorsanız da kazancınıza kazanç katacaksınız
  • Sadece yapmanız gereken tek şey birkaç saatte bir bilgisayarınızı açarak gelen kazançlarınızı kontrol etmeniz olacaktır!






Bu Ürün Nasıl Ortaya Çıktı ?


Küresel krizin hakim olduğu şu dönemde şirketler personelini tahliye yoluna gittiği için insanlar interneti değerlendirerek pazarlama yapmaya ve para kazanmaya başladılar. Bunun için satış ortaklığı ( affiliate marketing ) yöntemi revaçta...
İnsanlar yanlış ürünlere satış ortağı oldukları için satış yapamıyorlardı.  Biz de en çok satan ürünleri bu sistemle çözdük. Ve bu ürünler hazır sitenizde mevcut !
Önceden web sitebniz olmadan çok rahat para kazanabiliyordunuz. Fakat Google un son zamanlarda uygulamaya koyduğu algoritmalar, insanların kendi web sitelerini kurmalarını gerektirdi. 
Evet arkadaşlar, başta anlattığım gibi bu ürün sayesinde hiç vaktinizi boşa harcamadan tamamen bedava ve bütünüyle  hazır bir web siteye sahip olacaksınız !



Garanti Kazanç E- Kitabının Yazarı Mustafa Arslan' ın Kazanç Dekontu










Kitabın İçeriğinde Neler Var ?

1- ) Top Secret Yöntem

2- ) Afiliate Marketing Eğitimi

3- ) SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Eğitimi

4- ) SEM (Search Engine Marketing) Eğitimi

5- ) Sosyal Medya Eğitimi

6- ) Bedava Affiliate Site ve Blog Yapma Yöntemi




Peki Bu Ürünün Yanında Hangi Hediyelere Sahip Olacaksınız ?



# HEDİYE 1 #


 


1- ) Anket doldurarak para kazanmak isteyen ler ücretli olarak anket listelerini alabiliyorlar. Fakat biz hediye olarak veriyoruz. İncelemek istiyorsanız buraya  tıklarak inceleyebilirsiniz.




# HEDİYE 2 #

2- ) Aynı zamanda profesyonel bir internet girişimcisi de olmak istiyorum diyorsanız, Türkiye' nin ilk ve tek   İnternette Para Kazanma Kursundan %70 indirim kuponuna sahip olacaksınız.





# HEDİYE 3 #

3- ) Web sitenize koyabileceğiniz onlarca profesyonel web site temasına sahip olcaksınız. Üstelik bu ürünün piyasa değeri 2000$ ...








# HEDİYE 4 #

4- ) Çekilişe göre belirleyeceğimiz şanslı okurumuza, internet girişimciliği konusuna doğrudan değinen, özenle seçilmiş profesyonelce hazırlanmış eğitim DVD'leri hediyemiz olacaktır. 



( BU PAZARLAMA SİSTEMİ PROFESYONELLERİN TAVSİYELERİ ARASINDA YER ALMAKTADIR)

Şok Fiyat  39 $ 

Garantili Kazanç Rehberini piyasaya 99 değil, 39$ olarak sunuyoruz. 


0 yorum:

Yorum Gönder