26 Kasım 2010 Cuma

İnternet Reklamcılığı İle Para Kazanın !

( internet reklamcılığı ile para kazanın )




İnternet reklamcılığı nedir ?
İnternet reklamcılığı, online pazarlanmak istenen ürün, hizmet veya sistemlerin internet aracılığıyla belirlenmiş hedef kitleye tanıtılmasıdır.Web siteleri veya bloglar vasıtasıyla, görüntülü , sesli veya  animasyonlu olarak yapılabilir.

İnternet reklamcılığının web sitesi veya blog sahipleri için artıları nelerdir ?
Eğer bir blogunuz veya web siteniz varsa internet reklamcılığı sizin için kaçınılmaz olacaktır. İnternet üzerinden reklamcılıkla para kazanan içerik sağlayıcılarının ( web siteleri ve bloglar ) sayısı küçümsenmeyecek kadar fazladır. Bununla birlikte içerik sağlayıcılarında  verilen reklamlar için  tıklanma başına, gösterim başına veya satış başına para veren reklam siteleri de mevcuttur. Bu sitelere genell anlamda reklamveren siteler denir. İçerik sağlayıcına sahip kullanıcılar bu sitelerden reklam alarak kendi sitelerinde yayınlamak suretiyle para kazanabilirler.

Reklam verenler için neden internet reklamcılığı ?
Reklam verenler reklamlarının ne kadar etkili olduğunu internet üzerinden yapılan satışlara veya gösterimlere bakarak takip ederler. Bunun neticesi olarak çok satılan pazarlara  yoğunlaşırlar.Özetle; bu işlemleri internet aracılığla net bir şekilde yapabiliyorlar.

İnternet reklamcılığı nasıl yapılır ?
İnternetten reklamlar metin ve görüntü üzerinden yapılır.Reklam kutucuğu ( banner ), yeni sayfada açılan reklamlar (pop - up ), kayan reklamlar ( floating ad ) görüntülü reklamcılıktır.. Link ( başka sayfalara verilen bağlantılar ) ise metin odaklı reklamcılıktır.

Neticede; eğer blog veya web siteniz varsa internetten para kazanmanız mümkündür. Siz de internet reklamcılığı ile blogunuzdan veya  web sitenizden para kazanabilir, daimi ve sürekli artan bir gelire kavuşabilirsiniz !

Bloga abone olarak İnternet Reklamcılığı İle Para Kazanın yazı dizimi takip edebilirsiniz.

Dilerseniz, size internetten para kazanma imkanı tanıyan yerli ve yabancı reklam sitelerini yakından irdeleyelim. 

 



0 yorum:

Yorum Gönder