27 Kasım 2010 Cumartesi

Google Adsense İle Para Kazanın !

( google adsense )

Google Adsense nedir ?
Googe Adsense, içerik sağlayıcılarına (web siteleri, bloglar, forumlar vb. ) google reklamlarının yayınlanmasını sağlayan ve bunun karşılığında içerik sağlayıcılarının para kazanmasını sağlayan bir google hizmetidir. Google adsense reklamları web sitenizde veya bloglarınızda yayınlandıkça siz de para kazanmanın verdiği  eşsiz mutluluğu keşfedeceksiniz. Nasıl mı ? 


Google Adsense İle Nasıl Para Kazanılır ?
Yapmanız gereken sadece google adsense programına kayıt olmaktır. Böylelikle google adwords reklamları içerik sağlayıcılarınızda (web siteniz veya bloglarınız ) yayınlanır. İçerik sağlayıcılarınızı ziyaret eden kullanıcılar reklamları tıklayınca veya görüntüleyince, belirlenmiş bir hesap nispetinde para kazanmaya başlarsınız.


Google Adsense in Avantajları Nelerdir ?

Google adsense ile içerik sağlayıcılarınızın içeriği ile alakalı sürekli değişen reklamlar alabilirsiniz.

Google adsense  ile içerik sağlayıcınızda görüntülenecek reklamların önizlemesini yaparak sitenize uygun konumda özgürce düzenlemeler yapabilirsiniz.

 Google adsense hangi reklamları nerelere yerleştireceğiniz konusunda sizi bilgilendirir ve daha bir çok konuda bilgi sahibi olursunuz.

Dünya nın en çok kullanılan ve tavsiye edilen reklam sağlayıcısıyla birlikte çalışmak da bütün bu anlattıklarımın cabası.....

Dünya üzerinde en yaygın kullanıma sahip olan  Google Adsense reklam sağlayıcısını anlatmaya çalıştım. Bu yazı hakkında kafanıza takılan soruları veya eklemek istediğiniz bilgileri yorum kısmına yazabilirsiniz.  Google Adsense' e buradan kayıt olabilirsiniz.

Arzu ederseniz şimdi de internetten para kazanmanızı sağlayacak diğer reklam sağlayıcılarını inceleyelim.



1 yorum:

İnternet Teknikleri dedi ki...

Denemeye değer...
http://parakazanmakblog.blogspot.com

Yorum Gönder