5 Kasım 2010 Cuma

3-) Genel Ekip Cirosundan Para Kazanma

Buradaki yazımda network marketing sisteminde perakende satış karı ile online para basma yönteminden bahsetmiştim.  Bu yazımda genel ekip cirosundan nasıl kazanç sağlayacağız? Ondan bahsedeceğim.Bu aşamada sürekli bir kazanca kavuşmuş olacaksınız. Ekibinizde toplanan aylık ciroya göre sizde kazanç sağlayacaksınız.

Üyeliklerden gelen  primleriniz 10 alt kademenize kadar gelir, ancak burada ekip cironuz belirlenirken kademe sınırlaması yoktur. Bütün alt kademenizden size prim yansır. Ve bu da sınırsızdır. Ekip üyelerinizin her birinin aldığı toplam malın oluşturduğu ciroya göre siz de %3 ila %24 arasında performans primi hak kazanırsınız.

Aşağıda vermiş olduğum  performans prim tablosu size kademenizi ve hakettiğiniz primi gösteren tablodur.Şunu belirteyim ki bu kazanç kolu, sistemin asıl yapısını oluşturmaktadır. Bu aşamada sürekli ve artan bir gelire kavuşacaksınız.. 

Yaptğınız her üye ve üyelerinizin yapacakları her üye ve o üyelerin üyelerininde yapacağı her üye sizin kazancınızı kat kat artıracaktır. Böylelikle aşağıya doğru gittikçe büyüyen bir ekibiniz olacaktır. Böylece ömür boyu sürekli artan bir kazanç sağlayacaksınız. Ekibinizden herhangi birisi ürün aldığında veya sattığında ciro elde edeceksiniz.



Ekip cirosu diye adlandırılan bu cironuz yukarıdaki tabloda hangi kademeye denk gelirse o primi kazancaksınız.

Online para basmanın 4. kazanç kolu için buraya tıklayın.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Affiliate marketing çağımızın mesleği evet...Böyle yararlı bir blog açtığınız için sizi tebrik ederim.

Yorum Gönder