1 Aralık 2010 Çarşamba

Reklamstore İle Para Kazanın !

 ( Reklamstore ile para kazanın )

Reklamstore ile para kazanma bahsinden önce, bazı reklamcılık terimlerini bilmemizde fayda var. Reklam veren, adı üstünde; reklam yayınlayarak para kazanmak isteyen sitelere reklam hizmeti sağlayan online firmalardır. Yayıncı; sitesinde reklam yayınlayarak para kazanan site veya blog sahipleridir. Bu durumda siz de yayıncı konumunda oluyorsunuz. Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi tıklama başına, satış başına gibi çeşitli yollardan internet reklamcılığıyla para kazanmak mümkün.

Reklamstore nedir ?
Reklamstore, 2006 yılından beri online olan, yayıncılar ile reklam verenleri kendi ürettiği programlarla bir araya geitren bir online reklam sağlayıcı firmasıdır. Bu firmanın reklamları ile google adsense reklamlarını eş zamanlı olarak aynı sayfalarda yayınlayarak para kazanmanız mümkündür.

Reklamstore ile nasıl para kazanırım ?
Reklamstore ile  text ve banner tarzında reklamcılık yaparak tıklanma başına para kazanıyorsunuz. Ayrıca reklamstore web sitesinin zengin içeriğinden istifade ederek internet reklamcılığı konusunda aradığınız herşeye kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Ödememi nasıl temin edebilirim ?
Her ayın 15 inde 30 TL ödeme limitini aşması kaydıyla, bir ay önceki aya ait ödemeniz banka hesabınıza aktarılıyor. Ancak bunun için kazancınızın 30 TL yi aşması gerekiyor.

Buraya tıklayarak siz de Reklamstore ile para kazanın !




0 yorum:

Yorum Gönder