5 Aralık 2010 Pazar

Net Hizmet Satış Ortaklığı İle Para Kazanma

( nethizmet affiliate marketing )
2000 yılında online olan Net Hizmet firması, Google Adwords Qualified Company sertifikası olan İlk Türk firmasıdır. Bütün sektörlerde online hizmet veren net hizmet profesyonel ekibi sayesinde her konuda size yardımcı olmaktadır. Her sorunuza itinayla cevap veren yetkililerle temas kurduğunuzda kazana yine sizler olacaksınız.



Net Hizmet ( affiliate marketing ) satış ortaklığı ile nasıl para kazanırsınız ?
Net Hizmete kayıt olduğunuzda 10$ değerinde bir bonusa sahip oluyorsunuz. Daha sonra sitenizden Net Hizmete yönlendirdiğiniz her müşteri başına 0.01$ kazanıyorsunuz. Tıklama başına kazandığınız ödemeler birikiyor ve 50$ eşiğine ulaştığı zaman ödemenizi alabiliyorsunuz.

Ayrıca Net Hizmet kapsamında sunulan ürünleri içerik sağlayıcılarınız ( blog veya web sitesi ) aracılığıyla sattığınız ürünlerden %5 komisyon kazanabiliyorsunuz. Net Hizmet satış ortaklığı ile tıklama başına veya satış başına para kazanabilirsiniz.

Oluşturduğunuz içerik sağlayıcılarınızla Affiliate marketing yaparak para kazanmak isteyen arkadaşlara Net Hizmeti tavsiye ederim. Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Affiliate Marketing İle Para Kazanın ! Sayfasına Dön

1 yorum:

İLKNUR TANYEL dedi ki...

denemekte fayda var.. başarılar dlerim..
http://yolumuzislam.blogspot.com/

Yorum Gönder