10 Aralık 2010 Cuma

Markum.Net Ortaklık Programı İle Para Kazanma

( markum.net ortaklık programı ile para kazanma )
2000 yılında kurulan markum.net müşterilerine domain, hosting ve bunun gibi internet hizmetleri vermektedir.

Anında tescil, hızlı domain sorgulama, DNS güncellemesi, DNS tanımlama, domain kilidi tarzında hizmetler sunan markum.net firması size 7/24 teknik destek sağlayarak istediğiniz saatte kafanızdaki soru işaretlerini silmektedir.




Markum.Net ile nasıl para kazanırsınız ?
Markum.Net müşterilerine network marketing sistemiyle para kazandırmayı amaçlıyor. Bu sistemde kazancın sınırı yok. Alışverişinizden kredi kazanıyorsunuz, sizin referans olduğunuz bir başkasının alışverişinden kredi kazanıyorsunuz ve sizin referans olduğunuz birinin referans olduğu bir başka kişinin yaptığı alışverişlerden kredi kazanıyorsunuz ve bu böylece sürekli devam ediyor. Ayrıca sitenizde yayınlayacağınız bannerlar aracılığla markum.netten yapılan alışverişlerden de kredi kazanabilirsiniz.

 
Markum.net e üye olarak 50$ lık bir ürünü alıyorsunuz ve sizin yaptığınız üyelerin de 50$ lık yaptığı alışveriş yapması koşuluyla yaptığınız üye başına 1$ kazanıyorsunuz.

Affiliate marketing ile para kazanmak isteyenlere önerebileceğim bu program sayesinde bir yandan domain ve host hizmetleriniz sağlanacak ve aynı zamanda markum.net e müşteri bularak para kazanacaksınız.

Kazanç yolları olarak bayağı avantajlı olan markum.net i herkese tavsiye ediyorum.





1 yorum:

İLKNUR TANYEL dedi ki...

emeğinize sağlık bilgilendirdiğiniz için teşekkürler..
http://yolumuzislam.blogspot.com/

Yorum Gönder