3 Aralık 2010 Cuma

Affiliate Marketing İle Para Kazanın !

( affiliate marketing ile para kazanın )
Merhaba Arkadaşlar; 

Daha önceki yazılarımda affiliatenin ne anlama geldiğini ve para kazanmak için affiliatenin ne kadar önemli olduğundan bahsetmiştim. Bu yazılarımı okumak isteyen arkadaşlar sağ tarafta kategoriler kısmından affiliate marketing sekmesine tıklayabilirler. Burada uzun uzun afiilite marketing sisteminin nasıl olduğundan bahsetmeyeceğim.

Önceki yazılarımı okuyarak affiliate marketing sistemini öğrendiğimize göre artık uygulamaya geçebiliriz  demektir. Bundan dolayı Affiliate Marketing İle Para Kazanın ! yazı dizisini hazırlamaya karar verdim.

Bu söylediklerime artı olarak şunu belirtmek istiyorum; eğer affiliate yaparak para kazanmak istiyorsanız mutlaka bir blog veya web siteniz olmalı! 90 sn de hazırlayabileceğiniz blog tabanları mevcut. Size onları tavsiye ederim. 


Affiliate Marketing İle Para Kazanın ! yazı dizisinde hergün farklı bir para kazanma yolunu anlatarak siz değerli okuyucularıma yardımcı olmak istiyorum. Affiliate Marketing İle Para Kazanın ! yazı dizisini takip etmek istiyorsanız  ( İzle! ) butonuna tıklayarak eklediğim yazılardan haberdar olabilirsiniz.

Sözü fazla uzatmadan arzu ederseniz affiliate marketing ile para kazanma yollarını birlikte inceleyelim.

ebay Satış Ortağı Olarak Para Kazanma Sayfasına Git


0 yorum:

Yorum Gönder